🇰🇷 REPREMIERE: Bong Joon Ho leverer et Hitchcock-agtigt plot som drivkraft i en forbløffende original historie om moderfølelser i al deres skræmmende intensitet. Filmens titelperson udfører illegal akupunktur og sælger helbredende urter. Hun lever og ånder for sin voksne, let evnesvage søn, Do-Joon. Da en seksuelt opvakt pige bliver myrdet og efterladt hængende som et flag fra en ubeboet bygning, peger beviserne på Do-Joon, og han bliver fængslet for mord. Moren søger desperat at få frikendt sin søn, men myndighederne – repræsenteret af to nedladende og sjuskede politifolk og en falleret advokat – fastholder, at sagen er opklaret. Se MOTHER i bl.a. @grandteatret, @oestforparadis, @biffennordkraft, @reelvestervovvov @cinemacenter_helsingor, @empirebio, @moviehousehellerup, @nfbio og @valbykino fra den 8. juli.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: