🇬🇧 BIOGRAFPREMIERE: Greville Wynne (Benedict Cumberbatch) er forretningsmand og lever et helt almindeligt liv med sin hustru og deres søn i London. I 1960 opsøges han af den britiske efterretningstjeneste på grund af hans mange forretningsrejser i Østeuropa. Han rekrutteres til at smugle hemmelig information ud af Sovjetunionen for MI6 og CIA. Mødet med hans russiske kilde, Oleg Penkovsky, bliver begyndelsen på en farlig mission og et ekstraordinært venskab. Filmen, som er baseret på en sand historie, er med i Biografklub Danmark. Se DEN GODE SPION i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: