🇺🇸 UGENS PREMIEREFILM: Billie Holiday var kontroversiel. Hun var en stolt, sort kvinde, som foretrak hvide publikummer. Hun var en loyal ven og en hævnende elsker. Hun var en blues-sanger, der ikke sang blues, og da hun indspillede ‘Strange Fruit’ blev hun også statsfjende. Og stofmisbruger. Da Linda Lipnack Kuehl satte sig for at dokumentere hendes liv, blev hver en sten vendt: Charles Mingus, Sarah Vaughan, Tony Bennett og Count Basie bidrager. Familie, skolevenner, fængselskammerater, advokater, pushere og alfonser er med. Ja selv de FBI-agenter, som i sin tid arresterede Billie. Resultatet er den definitive film om Billie Holiday. Se BILLIE i de danske biografer fra i dag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: