🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: I ’Spring Blossom’ følger vi Suzanne, en 16-årig pige fra Paris, som keder sig i hverdagen og impulsivt indleder et forhold med den noget ældre skuespiller Raphaël, som hun tilfældigt møder uden for det lokale teater på Montmatre. Aldersforskellen er kun én af flere udfordringer, men Suzanne formår på én gang at kaste sig ud på dybt vand og holde begge ben på de parisiske brosten. Instruktøren Suzanne Lindon (som selv spiller filmens hovedrolle) startede på manuskriptet, da hun var 15, og indspillede filmen som 19-årig. Siden er den blevet udtaget til filmfestivalerne i Cannes, Toronto og San Sebastian, hvilket siger ikke så lidt om debutantens indlysende talent. Se SPRING BLOSSOM (kun) i aften kl. 19 i @grandteatret og @oestforparadis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: