🆕 UGENS PREMIEREFILM: Frankrig, 1942. Jøden Gilles arresteres af SS-soldater og sendes til en fangelejr i Tyskland. Han undgår at blive henrettet ved at påstå, at han er perser, men så bliver han beordret til at lære lejrens øverstkommanderende, Koch, at tale farsi. Koch drømmer nemlig om at åbne en restaurant i Teheran, når krigen er slut. Gilles ved, at det gælder hans liv og udvikler et snedigt system til hele tiden at opfinde og huske nye ord på farsi. Gennem sprogundervisningen opstår en særlig relation mellem lærer og elev, som vækker jalousi i lejren. Og imens vokser Kochs mistanke om Gilles’ fordækte sprogsnyd dag for dag. Se PERSISKE LEKTIONER i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: