🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Pierre (Vincent Lindon) er øverste chef for Pastié-gruppen, som forhandler nogle af klodens mest etablerede alkohol-mærker og en hel portefølje af luksusvine. Hvert femte år skal han omkring sin notar for at forny sin kontrakt med fætteren Adrien (François Damiens), som er en absolut umulius, men desværre også ejer 50% af firmaets aktier. Adrien er så glad for besøget, at han insisterer på, at han og Pierre skal spendere lidt kvalitetstid sammen, inden han underskriver de vigtige papirer. Og så har vi balladen – men måske også en slags forsoning under en fælles rejse til vingårdene i Bordeaux. Se MON COUSIN i @grandteatret og @oestforparadis i aften kl. 19.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: