🆕 UGENS PREMIEREFILM: ’Supernova’ er et bittersødt og bevægende drama med Colin Firth og Stanley Tucci i rollerne som Sam og Tusker, som har dannet par i 20 år. De er mere forelskede end nogensinde og rejser gennem England i deres autocamper for at besøge venner og familie. Meget har forandret sig, siden Tusker blev diagnosticeret med tidlig demens to år tidligere, og de ved begge, at deres tid sammen har en snarlig udløbsdato. Som rejsen skrider frem, viser det sig, at deres ønsker for fremtiden er forskellige, og de konfronteres begge med spørgsmålet om, hvad det egentlig betyder at elske hinanden. ’Supernova’ er en del af Filmporten. Se filmen i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: