🆕 PREMIERE: I løbet af en sommerferie finder fire børn i et boligkompleks hinanden og opdager, at de har en helt særlig – og farlig – forbindelse. Det kunne være starten på en børnebog, men i hænderne på Eskil Vogt bliver det en dybt ubehagelig fortælling om ondskab. Med ét ben i arthouse og det andet i gysergenren skabes en gennemgående stemning af uro og mystik, som fik publikum i Cannes til at sidde med mundbindet for øjnene. Vogt har skrevet manuskript til alle Joachim Triers film, og særligt tonerne fra deres overnaturlige art-horror ‘Thelma’ går også igen her – krydret med både ‘Zappa’ og ‘Stranger Things’. ‘The Innocents’ har en kompromisløs vilje til at udforske ubehagelige spørgsmål om barndommen – og giver ikke nemme svar. NB: Vises med engelske undertekster. Se DE USKYLDIGE i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: