🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Tilbage i starten af 1960’erne indkaldes vennerne Bernard, Rabut, Février m.fl. til krigen i Algeriet. Efter hjemkomsten forholder de sig tavse om alt, hvad de har oplevet, men efter 40 års med låg på skal der alligevel ikke så meget til, før fordums fortræd gør sig gældende. Filmens afsæt er Laurent Mauvigniers roman, der udspiller sig i en lille landsby, hvor alle kender hinanden. I flashbacks oplever vi, hvorledes flere af byens indbyggere oplevede den unævnelige krig – forankret i en monumental præstation af Gérard Depardieu – stærkt sekunderet af blandt andre Catherine Frot og Jean-Pierre Darroussin. Se DES HOMMES i aften kl. 19 i @grandteatret og @oestforparadis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: