The Man Who Sold His Skin

Scroll down to content

✒️ VENEDIG PRISVINDER: Sam Ali (Yahya Mahayni), er en ung, impulsiv syrer, der flygter til Libanon for at undslippe borgerkrigen i hjemlandet. For at kunne rejse til Europa og opbygge en tilværelse med sit livs kærlighed, accepterer han at lade sin ryg tatovere af en af verdens mest banebrydende samtidskunstnere. Men Sam må snart indse, at det at omdanne sin egen krop til et prestigefyldt kunstværk resulterer i alt andet end frihed. ‘The Man Who Sold His Skin’ er inspireret af Wim Delvoyes levende kunstværk ’Tim’. Yahya Mahayni modtog skuespillerprisen i Venedig for sin indsats i hovedrollen. Hold også øje med Monica Bellucci. Se THE MAN WHO SOLD HIS SKIN i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: