🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Lisa (Stacy Martin) og Simon (Pierre Niney) er unge, smukke og forelskede. Det er næsten for godt til at være sandt. Men så indtræffer katastrofen i form af et uheld, hvis konsekvenser forværres betragteligt af at Simon ikke vil tilkalde hjælp. Simon rejser til den anden ende af kloden for at frigøre sig fra sin skyld, men tager ikke Lisa med sig. Efter tre år sker det umulige: Lisa og hendes nye, stenrige mand Léo (Benoît Magimel) checker ind på det hotel i Det Indiske Ocean, hvor Simon arbejder. Indhentet af fortiden og med genvakt lidenskab drages de to mod hinanden, mens krimi-intrigen spidser til, for veteranen Nicole Garcias seneste film er ikke kun et kærlighedsdrama, men også en hændervridende neo-noir. Se AMANTS i aften kl. 19 i @grandteatret og @oestforparadis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: