🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: En kold vinteraften finder den hjemløse og gnavne Christine en lille burkinsk dreng, Suli, i sit sædvanlige tilflugtssted for kulden. Alene, bange og uden at kunne et ord fransk hægter han sig på Christine, der absolut ikke er glad for at skulle dele tilværelsen med sin nye bofælle. Ude af stand til at slippe af med drengen igen, indvilliger Christine modvilligt i at hjælpe ham med at finde hans forsvundne mor – og sammen begiver de sig ud på en både hjertevarm og rørende rejse gennem den parisiske undergrund, hvor der opstår et tæt bånd mellem det umage par, efterhånden som Suli får nedbrudt Christines barrierer og bragt varmen tilbage i hendes hjerte. Se UNDER THE STARS OF PARIS i aften kl. 19 i @grandteatret og @oestforparadis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: