🇮🇹 SIDSTE CHANCE! Født i Livorno, Toscana, levede Dedo (eller Modi‌) et kort, plaget liv, der her bliver fortalt fra et originalt synspunkt af hans unge hustru Jeanne Hébuterne. Sammen med den russiske håbefulde digter Anna Achmatova og den engelske journalist Beatrice Hastings var de kvinder, han malede portrætter af, og hvis ansigter, næsten caryatidlignende, blev selve hans ikoner. Filmens handling udfolder sig gennem museumshaller, beriget med værkerne fra Albertina i Wien og den pragtfulde udstilling dedikeret til kunstneren på Livornos bymuseum, samt National Gallery of Art i Washington og de store museer og kunstsamlinger i Paris. MAVERICK MODIGLIANI vises for sidste gang onsdag morgen kl. 9:30 i @grandteatret. Der er gratis filterkaffe.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: