ūü§• UGENS PREMIEREFILM: I Matteo Garrones live-action tolkning af den klassiske italienske eventyr oplever vi tr√¶sk√¶reren Geppetto (spillet af Oscarbel√łnnede Roberto Benigni) hvis tr√¶dukke Pinocchio under magiske omst√¶ndigheder v√¶kkes til live. Den godtroende Pinocchio (spillet af det unge stjerneskud Federico Ielapi) bliver let ledt p√• gale veje, hvilket f√łrer ham ud p√• en eventyrlig rejse fyldt med magiske v√¶sener og fantastiske optrin blandt venner og fjender. Dr√łmmen om at blive en rigtig dreng kan dog f√łrst virkeligg√łres, hvis han en gang for alle begynder at lytte til sin far. Med banebrydende teknik, opsigtsv√¶kkende specialeffekter og sminke (signeret den dobbelte Oscar-vinder Mark Coulier) og fantastiske italienske landskaber genskaber Garrone den verdenskendte eventyr om Pinocchio, som vi aldrig har set tidligere. ‚ÄėPinocchio‚Äô er en del af Filmporten og kan ses b√•de med danske undertekster og med dansk tale i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: