🇭🇰 MUST SEE REPREMIERE: Instruktøren Wong Kar-wai slog igennem med denne finurlige skæbnefortælling fra Hongkong anno 1994. To betjente bliver hver især svigtet af deres kærester og lukker sig inde med et nærmest rituelt vemod. Betjent #223 køber al den dåseananas (ekskærestens yndlingsfrugt), der har sidste salgsdato den 1. maj (hendes fødselsdag). Betjent #663 henter hver aften en bestemt salat til sin stewardesse-kæreste, indtil ejeren af fastfood-restauranten overtaler ham til at variere menuen. To dage senere afleverer hun afskedsbrev ved serveringsdisken. Hvad nu? Se CHUNGKING EXPRESS i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: