🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Libanesiske Danielle Arbid har filmatiseret Annie Ernaux’ bestseller på den mest sanselige vis. Filmen skildrer et elskovsforhold mellem en mystisk russisk diplomat og en fraskilt mor, som slet ikke kan styre sin afhængighed af elskeren, selv om parret ikke har meget andet end kønsakten til fælles. Safterne driver i samspillet mellem Laetitia Dosch (sidst set i ’Montparnasse Bienvenue’) og den ukrainsk fødte balletdanser Sergei Polunin, som efterhånden har opbygget en mindre filmkarriere. Se SIMPLE PASSION i aften kl. 19 i @grandteatret og @oestforparadis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: