🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Neiges familie stammer oprindeligt fra Algeriet, men har fundet sig til rette i Frankrig. Selv plejer hun stærke bånd til sin morfar Emir, som er den, der opdrog hende. Hun besøger jævnligt den Alzheimer-plagede patriark, men hans helbred bliver stadigt dårligere – og til slut løber timeglasset ud. Emirs bortgang kaster Neige ud i en voldsom identitetskrise, alt imens familiespændingerne bare vokser omkring hende. ’DNA’ er Maïwenns dybt rørende og indsigtsfulde familieportræt – et eksplosivt drama om arv og tab med afsæt i instruktørens egen historie – og med hende selv i hovedrollen sekunderet af stærke navne som Fanny Ardant, Louis Garrel og Marine Vacth. Se DNA i aften kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: