🆓 EUROPÆISK FILMFEST: LUX Audience Award, præsenteret af Europa-Parlamentet og European Film Academy, i partnerskab med Europa-Kommissionen og Europa Cinemas, inviterer dig til biografer i hele Europa til en gratis visning af ‘Collective’ af Alexander Nanau, vinder af Lux Audience Award 2021. Filmen vises samtidig kl. 19:00 den 21. september i talrige europæiske biografer. En streamet Q&A (pĂĄ engelsk) med filminstruktøren følger screeningen. Deltag i denne begivenhed, der finder sted samtidigt i hele Europa! I København vises filmen i @grandteatret. Husk at booke den gratis billet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: