🇬🇧 FILM & MUSIK: Den 10. og 11. august 1996 fandt 250,000 unge musikfans sammen på Knebworth Park for at se Oasis spille to rekordstore, æra-definerende shows. De skelsættende koncerter blev udsolgt på under et døgn, hvor over 2% af den britiske befolkning forsøgte at købe billetter. Dette var en tid, hvor Storbritannien langsomt var ved at komme sig efter et årti med recession. En stigende tillid til kunst og kultur indvarslede Cool Britannia og Oasis meteoriske stigning afspejlede landets nyfundne overbevisning og swagger. Med en setlist pakket fra begyndelse til slut med stenkolde klassikere, herunder Champagne Supernova, Wonderwall og Don’t Look Back In Anger, var Knebworth-koncerterne både toppen af bandets succes og en skelsættende forsamling i en generation. Se ‘Oasis Knebworth 1996’ i aften kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: