🇩🇰 FILM & MUSIK: I ‘Kandis for livet’ kommer publikum bag facaden hos Danmarks største dansktopstjerne, Kandis-Johnny. På samme tid fortæller filmen en række historier om Kandis-fans, der gennem tiden har opbygget et stærkt, personligt bånd til forsangeren. Dokumentarfilmen portrætterer dybt personlige fortællinger om ulykkelig kærlighed, ensomhed, at tage afsked med dem man elsker, og hvordan musikken kan bruges til at komme igennem livets problemer. Se KANDIS FOR LIVET i de danske biografer nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: