ūüá©ūüáį FILM & MUSIK: I ‚ÄėKandis for livet‚Äô kommer publikum bag facaden hos Danmarks st√łrste dansktopstjerne, Kandis-Johnny. P√• samme tid fort√¶ller filmen en r√¶kke historier om Kandis-fans, der gennem tiden har opbygget et st√¶rkt, personligt b√•nd til forsangeren. Dokumentarfilmen portr√¶tterer dybt personlige fort√¶llinger om ulykkelig k√¶rlighed, ensomhed, at tage afsked med dem man elsker, og hvordan musikken kan bruges til at komme igennem livets problemer. Se KANDIS FOR LIVET i de danske biografer nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: