ūüá©ūüá™ UGENS PREMIEREFILM: Julia von Heinz tr√¶kker p√• egne erfaringer i dette st√¶rke og bev√¶gende drama (√•rets tyske Oscar-kandidat), der tager os bag facaden i venstrefl√łjens anti-fascistiske grupperinger. Hvor langt vil man g√• i bek√¶mpelsen af had og fascisme? Luisa er en ung jurastuderende, der s√¶tter sig for at g√łre en forskel. Hun tilslutter sig en venstrefl√łjsbev√¶gelse for at protestere mod stigende xenofobi og nazisme og finder hurtigt sammen med to unge m√¶nd fra inderkredsen. Men snart skubbes gr√¶nserne for, hvor langt de vil g√• for at n√• m√•let. Se UND MORGEN DIE GANZE WELT i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: