🕎 JØDISK KAMMERSPIL: ’Fantastisk og virkeligt morsom,’ skrev Empire om Emma Seligmans herlige komedie (tænk ’Frances Ha’ i en jødisk setting) om den unge, retningsløse Danielle, der sættes på sit livs prøve under en i udgangspunktet helt almindelig, jødisk begravelse – en såkaldt shiva. Danielles mor instruerer hende nøje i, hvordan hun skal præsentere sit kaotiske liv for familie og venner, så hun fremstår så perfekt og gifteklar som muligt. Men ingen ved, at Danielle finansierer sit liv gennem sugardating. Så da hendes sugardaddy dukker uventet op til begravelsen kompliceres tingene! Og det bliver kun værre, da Danielles eks også dukker op. Se SHIVA BABY i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: