ūüÜē UGENS PREMIEREFILM: ‚ÄėSkaknovelle‚Äô er baseret p√• Stefan Zweigs bestseller af samme navn. Et storsl√•et psykologisk drama med nervepirrende sp√¶nding og t√•rnh√łj produktionsv√¶rdi. Wien, 1938: √ėstrig bes√¶ttes af Nazisterne og advokaten Bartok arresteres og f√¶ngsles p√• Hotel Metropol ‚Äď Gestapos nyetablerede hovedkvarter. Nazisterne ved, at Bartok har adgangskoderne til vigtige bankkonti indeholdende enorme formuer. Da Bartok n√¶gter at udlevere koderne, placeres han i isolationsf√¶ngsel. Her g√łr nazisterne, alt hvad de kan for at kn√¶kke Bartoks vilje. Men hvad de ikke ved er, at Bartok har smuglet en helt s√¶rlig bog med ind p√• sit v√¶relse. En bog om skak. Det bliver starten p√• et d√łdsensfarligt spil mellem Bartok og nazisterne, hvor hvert tr√¶k har et modtr√¶k. Se SKAKNOVELLE i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: