🇺🇸 FILM & MUSIK: The Velvet Underground skabte en ny lyd, der ændrede musikverdenen og cementerede sin plads som et af rock’n’rolls mest ærede bands. “The Velvet Underground”, der er instrueret af den anerkendte filmskaber Todd Haynes, viser, hvordan gruppen blev en kulturel berøringssten, der repræsenterer en række modsætninger: bandet er begge deres tid, men alligevel tidløse; litterær, men alligevel realistisk; forankret i højkunst og gadekultur. Filmen indeholder dybdegående interviews med datidens nøglespillere kombineret med en skattekiste af aldrig før sete forestillinger og en rig samling af optagelser, Warhol-film og anden eksperimentel kunst, der skaber en fordybende oplevelse i det grundlæggende medlem John Cale beskriver som bandets kreative etos: ‘hvordan man skal være elegant og hvordan man skal være brutal.’ Se THE VELVET UNDERGROUND i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: