🇰🇷 REPREMIERE: Akademikeren Ko Yun-ju drømmer om at gøre karriere, men er både frustreret over sin anstrengte økonomi og den krævende hustru. Og så bliver den evigt gøende nabohund dråben, der får bægeret til at flyde over. Yun-ju beslutter sig for at gøre det af med krabaten, og alle metoder gælder, hvad enten det er hængning eller kast fra toppen af det etagebyggeri, hvor han bor. Allerede i sin debutfilm rammer Bong Joon Ho tonen perfekt. Filmen er til tider absurd, indimellem decideret lårklaskende morsom, men samtidig kendetegnet af en besk samfundskritik, man vil genkende fra ’Parasite’. Se BARKING DOGS NEVER BITE i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: