Gorillaz: Song Machine live from Kong

Scroll down to content

🇬🇧 FILM & MUSIK: Oplev det største virtuelle band pĂĄ planeten i biografer verden over, nĂĄr Gorillaz bringer deres meget roste ‘Song Machine’ album til det store lærred. Sættet bringer Jamie Hewletts visuals til en spændende liveoptræden og indeholder sange fra Song Machine-projektet sammen med nogle kendte klassikere fra gruppens bagkatalog. Guitarist Noodle, bassist Murdoc Niccals, trommeslager Russel og frontmand 2D fĂĄr selskab af Damon Albarn og hele Gorillaz live-bandet plus et udvalg af udvalgte kunstnere med deres første liveoptræden siden 2018. Denne særlige præsentation viser ogsĂĄ nogle eksklusive pre-party klip. Se særforestillingen i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: