🇵🇱 PREMIERE: ‘Charlatan’ er baseret på den sande historie om Jan Mikolášek, den tjekkiske homøpat, som tidligt i 1900-tallet diagnosticerede og helbredte millioner af mennesker ved hjælp af en unik intuition og viden om urternes og planternes helende kraft. I takt med den voksende succes og øgede opmærksomhed begyndte både det nazistiske og kommunistiske regime at fatte interesse for den ukonventionelle læge. Filmen, der var udvalgt som Tjekkiets Oscar-bidrag i 2021, er instrueret af den hyldede og Oscarnominerede ‘Europa Europa’) polske instruktør Agnieszka Holland, hvis seneste film, ‘Den sorte jord’ høstede store roser og stor succes under lanceringen her til lands. ‘Charlatan’ havde verdenspremiere under Berlins filmfestival og var nomineret til den prestigefyldte pris for bedste instruktion til European Film Awards. Se filmen i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: