🇮🇷 PREMIERE: Jagten på en underjordisk, ældgammel skat er omdrejningspunktet i det Oscar-nominerede iranske drama ‘Solens børn’, som følger de fem venner Ali, Abofazi, Zahra, Reza og Mamad. Børnene går ikke i skole, da de bliver nødt til at arbejde på gaden for at overleve. Men det bliver der lavet om på, da en forbryder opfordrer dem til at starte på den lokale skole for gadebørn. Her får de adgang til en underjordisk tunnel, der ifølge legenden kan føre dem til en hemmelig skat. Se SOLENS BØRN i @grandteatret fra i dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: