🎁 BIOGRAF MED GAVER: Fra instruktørerne af ‘Free Solo’: ‘The Rescue’ fortĂŚller den medrivende, mod alle odds-historie, der tryllebandt verden i 2018: den dristige redning om tolv drenge og deres trĂŚner dybt inde i en oversvømmet grotte i det nordlige Thailand. E. Chai Vasarhelyi og Jimmy Chin holder seerne pĂĽ kanten af deres sĂŚde [hvor der ligger en gave!], mens de bruger et vĂŚld af aldrig før set materiale og eksklusive interviews til at sammensĂŚtte high stakes-missionen, der fremhĂŚver indsatsen fra Royal Thai Navy SEALs og US Air Force Special Tactics og detaljerer ekspertdykkernes dristige vovestykke for at dykke drengene i sikkerhed. ‘The Rescue’ bringer en af de mest farefulde og ekstraordinĂŚre redningsaktioner i moderne tid til live, og kaster lys over den højrisikoverden af huledykning, redningsfolkenes forbløffende mod og medfølelse og den fĂŚlles menneskelighed i det internationale samfund, der blev forenede for at redde drengene. Se filmen og fĂĽ gaven i @grandteatret onsdag kl. 20:45.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĽ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: