ūüź≥ MORGEN BIO: Eventyrer, filmskaber, opfinder, forfatter, usandsynlig ber√łmthed og naturbevaringsmand: I over fire √•rtier blev Jacques-Yves Cousteau og hans udforskninger under havet synonymt med en k√¶rlighed til videnskab og den naturlige verden. Da han l√¶rte at beskytte milj√łet, bragte han hele verden med sig og slog alarm for mere end 50 √•r siden om de opvarmende have og vores planets s√•rbarhed. I ‘Becoming Cousteau’ tager Liz Garbus et indblik i Cousteau og hans liv, hans ikoniske film og opfindelser og de oplevelser, der gjorde ham til det 20. √•rhundredes mest unikke og ber√łmte milj√łstemme – og manden, der inspirerede generationer til at beskytte Jorden. Se BECOMING COUSTEAU hver morgen kl. 9:30 i de kommende dage i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: