Kim Woon-Bum (Sol Kyung-Gu) er politiker for oppositionspartiet. Han drømmer om at blive landets præsident. Seo Chang-Dae (Lee Sun-Kyun) er en fremragende strateg. Han slutter sig til Kim Woon-Bums valgkampstab, og Kim Woon-Bum vinder fortløbende valg. Endelig bliver Kim Woon-Bum valgt som præsidentkandidat for oppositionspartiet. Under et voldsomt præsidentvalg sker der en eksplosion i Kim Woon-Bums hjem. Seo Chang-Dae er mistænkt for at være den skyldige.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: