🇬🇷 PREMIERE: I efterdønningerne af en pandemi, som giver pludselig hukommelsestab, bliver Aris rekrutteret til at deltage i et genoptræningsprogram, som hjælper patienter med at finde en ny identitet. Han begynder at skabe nye minder, som han dokumenterer med fotografier, og efterhånden finder han tilbage til et almindeligt liv og opdager, hvor højt han elsker røde æbler. Samtidig møder han Anna, som også er i bedring. Christos Nikou føjer sig med APPLES [pressemateriale] lydefrit ind i kongerækken af græske weird wave-instruktører, hvor Yorgos Lanthimos (Dogtooth, The Lobster) er den mest umiddelbare reference – såvel indholdsmæssigt som kvalitativt. Se APPLES i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: