🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Leos Carax (De elskende fra Pont-Neuf, Holy Motors) hjemtog instruktørprisen i Cannes for denne kulørte, bizarre og rørende musical om stand-up komikeren Henry (Adam Driver), der excellerer i sin helt egen, pænt konfronterende form for humor. Da Henry møder den anerkendte operasanger Ann (Marion Cottillard), går der ikke længe, før de danner par. Det sker under stor mediebevågenhed, og indledningsvist lever de også et lykkeligt og glamourøst liv – ude som hjemme. Men fødslen af deres første barn, Annette, vender deres tilværelse på hovedet. Musikken er komponeret af Sparks, der også medvirker i filmen. Snigpremiere i aften kl. 18:30 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: