ūüÜē UGENS PREMIEREFILM: Prinsesse Diana (Kristen Stewart) er p√• vej til endnu en juleferie med den royale familie p√• Sandringham Gods. Hun ved, at √¶gteskabet med Charles er ved at falde fra hinanden. Han ses ofte med Camilla Parker-Bowles. Hun er fanget i en umulig rolle og √łnsker kun at beskytte sine s√łnner, Harry og William. Alle kender den stramme royale julerutine med store middage, fasanjagt og ligegyldig snak. Men denne jul vil alting blive anderledes. ‚ÄėSpencer‚Äô [PR] er fort√¶llingen om, hvad der m√•ske skete i de sk√¶bnesvangre dage med en sensationel Kristen Stewart som Diana. Jonny Greenwood (Radiohead) st√•r bag soundtracket. Se SPENCER i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: