🆕 SÆRFORESTILLINGER: ‘Don’t Look Up’ er instrueret af Oscarvinderen Adam McKay (The Big Short, Vice) med et fantastisk cast bestĂ„ende af bl.a. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, TimotheĂ© Chalamet, Cate Blanchett og Meryl Streep. Filmen fortĂŠller historien om to amatĂžrastronomer, der gĂžr alt for at advare menneskeheden (og politikerne) om en komet, der har kurs mod jorden og vil destruere alt liv. Filmen spĂ„s gode chancer ved nĂŠste Ă„rs Oscaruddeling. Se Netflix filmen pĂ„ det store lĂŠrred i biografen som den fortjener i @grandteatret fra i dag og en uge frem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pÄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: