🇫🇷 FRANSKE FILMPERLER: ’En virkelig smuk, sprød og sexet film om kærlighed og parforhold,’ skrev Politikens Nanna Frank fra Cannes. Filmen udspiller sig i det 13. arrondissement på den venstre Seinebred i Paris, som bl.a. er der, hvor byens Chinatown befinder sig. Det er da også med kvarterets etniske kludetæppe som baggrund, at mesterinstruktøren Jacques Audiard (’Profeten’, ’Smagen af rust og ben’) udfolder sin historie – med sit vanlige skarpe blik for livet på samfundets underside. Filmen er baseret på Adrian Tomines graphic novel-samling ‘Killing And Dying’ og zoomer ind på tre unge menneskers kærligheds- og sexliv i Paris. Émilie (Lucie Zhang) og Camille (Makita Samba) bliver roommates, men snart også sengekammerater, mens Nora (Noémie Merlant fra ’Portræt af en kvinde i flammer’) fascineres af en live cam-pige, som hun selv forveksles med. Undervejs flettes historierne sammen – i den smukkeste, sort-hvide indramning. Se LEV, ELSK, PARIS fra torsdag i bl.a. @grandteatret. [PR Link]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: