Opfølgeren til den store publikumssucces ‘De forbandede år’, hvor opgøret venter

Året er 1943, og familien Skov er splittet. Sønnen Aksel, der tilsluttede sig modstandsbevægelsen, er gået under jorden, og fra at være en idealistisk amatør udvikler han sig til at blive en hårdkogt partisan. Faderen, Karl, kæmper for sit livsværk under sværere og sværere betingelser, og da samlingsregeringen kollapser, er han pludselig uden politisk opbakning og må tage alle forbehold for at sikre en fremtid for familien på den anden side af krigen. Det sætter forholdet til hans hustru, Eva, under pres. Hun har hele tiden haft svært ved sin mands samarbejde med besættelsesmagten. Den stigende modstand mod besættelsen og tyskernes øgede brutalitet får fatale følger for familien …

’Opgøret’ [arbejdstitel, red.] er den stærke og dramatiske opfølger til Anders Refns storfilm ’De forbandede år’. Her følger vi familien Skov fra foråret 1943 til den sommer, hvor Danmark atter bliver frit. ‘Opgøret’ handler om samarbejdspolitikkens kollaps og den blodige og dramatiske frihedskamp. Manuskriptet til ’Opgøret – De forbandede år 2’ er skrevet af Anders Refn i samarbejde med hans faste medforfatter Flemming Quist Møller og er skabt i umiddelbar forlængelse af ‘De forbandede år’.

Premiere den 21. april, 2022 i bl.a. Grand Teatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: