🇩🇰 SNIGPREMIERE: Bjørn, Louise og datteren Agnes møder på en ferie i Toscana det hollandske par Karin og Patrick og deres søn Abel med. De to familier har en god kemi, og da Bjørn og Louise tre måneder senere inviteres til deres nye venners landsted i Holland, takker de ja. Da de når frem, vil den gode stemning fra Italien dog ikke rigtigt indfinde sig. Tværtimod udsættes gæsterne for en grænseoverskridende opførsel, hvor alle deres sociale spilleregler udfordres. Men hvor meget er de villige til at finde sig i? Hvor lang tid går der, før den høflige facade krakelerer? Og er det i virkeligheden dem selv, der er noget i vejen med? Se snigpremiere på SPEAK NO EVIL i aften kl. 18:30 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: