SÆRFORESTILLINGER: Joel Coen har skrevet og instrueret (for første gang uden brormand Ethan) sin helt egen og ganske dristige filmatisering af Shakespeares berømte tragedie om Macbeth, der af tre hekse bliver overbevist om, at han skal være Skotlands næste konge. Historien er omsat i film adskillige gange før (af blandt andre af Orson Welles, Roman Polanski og senest Justin Kurzel, som havde Michael Fassbender i titelrollen), men aldrig helt på denne måde – i sort-hvid og i et format, der tilnærmer sig stumfilmens kvadratiske udtryk. Denzel Washington bestrider titelrollen, mens Frances McDormand giver den som Lady Macbeth. Se filmen indtil onsdag den 26. januar i Grand Teatret .

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: