🇩🇰 BIOGRAFKLUB DANMARK: Alt kører for Maja (Mille Dinesen). Hun bor sammen med sin mand, Claes (Ulrich Thomsen), og deres teenagesøn. Og snart forfremmes hun til overlæge. Det kommer derfor som lidt af et chok, da Claes meddeler, at han vil skilles. Tryghedselskende Maja skal pludselig forholde sig til skrantende økonomi, en ny og 20 år yngre elsker (som måske ikke er noget quick fix), og oveni kommer så teenagesønnens problemer. ‘Tag min hånd’ er en lun, varm og tankevækkende romantisk komedie om alt det drama, der følger med, når vores forestillinger om kærlighed og meningen med livet vendes på hovedet. Filmen er i Biografklub Danmark. Se TAG MIN HÅND fra den 27. januar i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: