🎨 BIOGRAF DOX: ‘The Lost Leonardo’ fortæller historien bag Salvator Mundi, det dyreste maleri, der nogensinde er solgt. Maleriet blev solgt for 450 millioner dollars, og det hævdes at mesterværket er malet af Leonardo da Vinci. Fra det øjeblik maleriet købes fra et auktionshus i New Orleans, og køberne opdager de mesterlige penselstrøg under den billige restaurering, er Salvator Mundis skæbne drevet af en søgen efter berømmelse, penge og magt. Men da prisen stiger, gør spørgsmål om maleriets ægthed også. Er dette faktisk af Leonardo – eller ønsker visse magtfulde personer det bare? ‘The Lost Leonardo’ belyser de skjulte dagsordener for verdens rigeste mænd og mest magtfulde kunstinstitutioner og afslører, hvordan egeninteresser blev altafgørende og sandheden sekundær. Der er et stort dansk hold bag filmen – blandt andet bestående af danske instruktør Andreas Koefod og danske producer Andreas Dalsgaard. Snigpremiere den 26. januar kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: