🆕 PREMIEREFILM: Efter ’The Shape of Water’ (også fotograferet af danske Dan Laustsen) er Guillermo del Toro tilbage med en dreven noir i farver. Da Stanton Carlisle (Bradley Cooper) møder den clairvoyante Zeena (Toni Collette) og hendes tankelæsende eksmand Pete (David Straithairn) i et omrejsende cirkus, får han hurtigt skabt sig et navn. Og så begynder han ellers at svindle og bondefange den rige elite i 1940’ernes New York. Med den virtuose Molly (Rooney Mara) som partner, bliver Stanton overmodig, for planen om at snyde en forretningsmand (Richard Jenkins) med hjælp fra en mystiske psykiater (Cate Blanchett), kan blive enden på hans egen karriere. Se NIGHTMARE ALLEY fra den 27. januar i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: