🇫🇮 NORDISKE FILM: Den unge, finske kvinde Laura har et kompliceret kærlighedsforhold kørende i Moskva, så hun beslutter at drage væk på egen hånd – med tog til den arktiske by Murmansk, hvor hun vil se nærmere på egnens helleristninger. Laura er tvunget til at dele sovevogn med Ljoha, en russisk minearbejder, der er både ubehøvlet og drikfældig. Men efter det første konfliktfyldte møde begynder det umage par at ramme et uventet, fælles toneleje. Det tilfældige møde på et overfyldt tog får begge passagerer til at se på sig selv med nye øjne. ’Kupé nr. 6’ deltog i konkurrence i Cannes, hvor filmen vandt juryens Grand Prix. Se filmen fra den 27. januar i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: