🧗 BJERGBESTIGNING: Mens klatresporten bevĂŠger sig fra niche til mainstream, klatrer Marc-AndrĂ© Leclerc alene, langt vĂŠk fra rampelyset. PĂ„ fjerne bjergsider foretager den 23-Ă„rige frie fugl nogle af de dristigste soloklatringer nogensinde. Uden at tiltrĂŠkke sig den helt store opmĂŠrksomhed. Marc-AndrĂ© Leclercs metode er selve essensen af et soloeventyr: ingen kameraer, ingen reb, ingen fejlmargin. Fascineret af Marc-AndrĂ© Leclercs stilfĂŠrdige bedrifter gĂ„r instruktĂžr Peter Mortimer (The Dawn Wall) i gang med at lave en film om den canadiske soloklatrer. Men han er svĂŠr at stille skarpt pĂ„. Nomadeagtig og mediesky som han er, har han hverken telefon eller bil, og han indvier kun tĂžvende filmholdet i sin rene, uforfalskede klatrevision. Peter Mortimer har svĂŠrt ved at holde trit, og Marc-AndrĂ© Leclercs klatringer bliver mere ambitiĂžse og dristige. Eliteklatrere er forblĂžffede over hans resultater, mens andre frygter, at han lĂžber for store risici. Marc-AndrĂ© Leclerc drager ud pĂ„ et historisk eventyr i Patagonien, som kommer til at omdefinere, hvad der er muligt i soloklatring. ‘The Alpinist’ er en intim dokumentarfilm om en visionĂŠr klatrer, som fĂžlger sin passion og drager den yderste konsekvens. Se filmen hver morgen kl. 9:30 fra den 27. januar og en uge frem med en gratis kop varm filterkaffe i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pÄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: