🇺🇸 At elske sin datter var det eneste ærlige arbejde, han nogensinde havde udført. Baseret på en sand historie, se den officielle trailer for #FlagDayFilm med Dylan Penn og Sean Penn i hovedrollerne. Traileren indeholder den første single fra filmen “My Father’s Daughter” fremført af Olivia Vedder (skrevet af Eddie Vedder & Glen Hansard). Originale sange i filmen af Cat Power, Glen Hansard, Eddie Vedder og med Olivia Vedder. Instrueret af Sean Penn med manuskript af Jaz Butterworth. Bogen er skrevet af Jennifer Vogel. Medvirkende: Sean Penn, Katheryn Winnick, Josh Brolin, Eddie Marsan, Regina King, Dylan Penn og James Russo.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: