🐆 UGENS PREMIEREFILM: I et uberørt bjerglandskab i Tibet følger vi den anerkendte naturfotograf Vincent Munier, der sammen med forfatter og eventyrer Sylvain Tesson forsøger at komme i nærkontakt med den mytiske sneleopard. Filmen SNELEOPARDEN følger makkerparret, mens de venter, traver, filosoferer og mest af alt bare er i verden. Den tibetanske natur er barsk, men også majestætisk – smukt vakt til live af Vincent Muniers sanselige billeder, der – suppleret af Nick Cave og Warren Ellis’ soundtrack – fremmaner en meditativ tilstand, hvor selv den mindste detalje har værdi. Filmen er baseret på forfatteren Sylvian Tessons bog af samme navn. Se SNELEOPARDEN fra på torsdag i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĽ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: