Sword Art Online Progressive: Aria of a Starless Night

Scroll down to content

🇯🇵 UGENS PREMIEREFILM: Dette er en fortælling om tiden, før ‘Lynglimt’ og ‘Den sorte sværdkæmper’ var kendt under de navne… Den dag, hun tog NerveGearet på, gik Asuna Yuuki på tredje år i mellemskolen og havde aldrig så meget som rørt et online-spil . Den 6. november 2022 bliver verdens første VRMMORPG, Sword Art Online, officielt lanceret. Men spillerne, der stadig er euforiske over at være logget ind, opdager pludselig, at de er fanget i spillet, da game-masteren fjerner enhver mulighed for at logge ud. Game-masteren giver dem en sidste advarsel: ‘Dette er et spil, men ingen leg.’ Hvis en spiller dør i spillet, dør de i den virkelige verden. Da de hører det, går alle spillerne i panik, og kaos råder. En af disse spillere er Asuna, men selv om hun endnu ikke kender reglerne i denne verden, sætter hun sig for at erobre det svævende jernslot, Aincrad, hvis top er uden for synets rækkevidde. I løbet af dagene i denne verden, hvor døden aldrig er langt borte, har hun et skæbnesvangert møde. Se SWORD ART ONLINE PROGRESSIVE: ARIA OF A STARLESS NIGHT hver morgen kl. 9:30 fra den 3. februar i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: