🇩🇰 UGENS PREMIEREFILM: I et afgørende døgn i den unge Lises liv vender hun sig mod troen. En smuk og original instruktørdebut. ‘Du som er i himlen’ er en usædvanlig fortælling om håb. Den foregår i slutningen af 1800-tallet, men ligner ingen anden dansk periodefilm. Baseret på den danske klassiker ‘En dødsnat’ er dette historien om 14-årige Lise, hvis liv ændres for altid, da hendes mor går i fødsel. I løbet af en nat hvor Lise må tage sig af alle sine mindre søskende, erkender hun, at barndommen måske endeligt er forbi. Dette bevægende portræt af en ung dansk pige fanget i en brutal tid er allerede blevet hyldet på filmfestivaler over hele verden og præsenterer Tea Lindeburg som en ny, original stemme i dansk film. Se DU SOM ER I HIMLEN i bl.a. @grandteatret fra torsdag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: