đŸ‡©đŸ‡° UGENS PREMIEREFILM: I et afgĂžrende dĂžgn i den unge Lises liv vender hun sig mod troen. En smuk og original instruktĂžrdebut. ‘Du som er i himlen’ er en usĂŠdvanlig fortĂŠlling om hĂ„b. Den foregĂ„r i slutningen af 1800-tallet, men ligner ingen anden dansk periodefilm. Baseret pĂ„ den danske klassiker ‘En dĂždsnat’ er dette historien om 14-Ă„rige Lise, hvis liv ĂŠndres for altid, da hendes mor gĂ„r i fĂždsel. I lĂžbet af en nat hvor Lise mĂ„ tage sig af alle sine mindre sĂžskende, erkender hun, at barndommen mĂ„ske endeligt er forbi. Dette bevĂŠgende portrĂŠt af en ung dansk pige fanget i en brutal tid er allerede blevet hyldet pĂ„ filmfestivaler over hele verden og prĂŠsenterer Tea Lindeburg som en ny, original stemme i dansk film. Se DU SOM ER I HIMLEN i bl.a. @grandteatret fra torsdag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pÄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: