🆕 UGENS PREMIEREFILM: ‘Ved at skrue ned for den lille detektivs excentriske sider og give ham en ny forhistorie får Kenneth Branaghs nyindspilning af ’Døden på Nilen’ sin egen berettigelse.’ Søren Vinterberg, Politiken (4 hjerter). I ‘Døden på Nilen’ tager den belgiske mesterdetektiv Hercule Poirot på et egyptisk eventyr ombord et glamourøst dampskib. Turen tager hurtigt en uhyggelig drejning da en idyllisk bryllupsrejse ødelægges af en række voldelige dødsfald. Den uhyggelige, morderiske historie udspiller sig i et episk landskab fyldt med farer og chokerende twists, indtil den endelige, chokerende afsløring. Baseret på Agatha Cristie-romanen fra 1937, fortæller ‘Døden på Nilen’ historien om de dødbringende konsekvenser kærlighed kan have. Hercule Poirot portrætteres af Kenneth Branagh, der også instruerer. Musik med bl.a. @depechemode. Se filmen i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: