🆕 UGENS PREMIEREFILM: ’Pig’ byder på Nicolas Cage i stærkt (og stærkt anmelderrost) comeback – med en 97% Fresh-rating på Rotten Tomatoes, Must See-status på Metacritic og en Top 10-åbning i de amerikanske biografer. I ’Pig’ spiller Cage den menneskesky trøffeljæger Robin, der bor alene langt ude i Oregons vildnis. Da hans højtelskede trøffelgris bliver kidnappet, må han modvilligt alliere sig med sin mellemmand Amir (Alex Wolff) i jagten på gerningsmændene. En jagt, der tvinger Robin tilbage til Portland og ned i gourmetrestauranternes underverden, hvor han må konfrontere sin fortid. Se PIG i bl.a. @grandteatret fra torsdag den 17. februar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: